top of page

Holistische sessies

Hieronder staan de sessies beschreven die ik op dit moment aanbied. Het aanbod is niet standaard of vaststaand, iedere sessie krijgt zijn unieke vorm die ontstaat door samen te werken en te luisteren naar jouw behoeften.

 

Hiermee creëren we samen een sessie die is afgestemd op jouw behoefte op de weg naar balans en stromende energie.

Voel je vrij om contact op te nemen om samen een sessie te vormen die aansluit op jouw wensen en behoeften.

MASSAGE

Deze holistisch energetische massage als reis naar diepe ontspanning en stromende energie.
 
Samen stemmen we af op jouw behoefte en intentie om zo de sessie vorm te geven zodat jij ontvangt wat jou daarin ondersteunt.
 
We creëren een veilige ruimte waarin jij je mag overgeven aan mijn handen en mag vertrouwen op wat er ontstaat.
 
Door op de verloop van de meridianen te masseren wordt de energiestroom in je lichaam gestimuleerd en kunnen blokkades in energie worden opgeheven.
 
Mijn intuïtieve en energetische werkwijze zorgt ervoor dat ik kan waarnemen waar jouw lijf extra aandacht, zachtheid of juist stimulatie nodig heeft.
 
Hierdoor krijgt de massage een diepere laag waardoor er een diepte in jou geraakt kan worden. Dit kan zorgen voor ontspanning, een ontlading, het kan confronterend zijn of een wijsheid aan het licht brengen.
 
Het ligt allemaal opgeslagen in jouw lijf, en mijn handen zijn hier om jou te begeleiden.
 
Massage te boeken in sessies van 120/180min

PSOAS RELEASE
 
In een extra lange psoas release sessies word je begeleid in het naar binnen brengen van je aandacht waardoor we af kunnen dalen naar het centrum van ons wezen - ons buikgebied, de hara.
 
Diep in dit buikgebied ligt de psoas spier waar spanningen en emoties van verschillende jaren en lagen opgeslagen kunnen liggen.
 
Dit kan zich uiten door fysieke klachten in de (onder)rug, bekken, benen. Energetische blokkade in het buikgebied of de seksuele energie. Emotionele klachten als stress, woede, angst.
 
Door middel van lichaamsgerichte oefeningen, ademhalingstechnieken en diepe en zachtere aanrakingen gaan we op ontdekking of er in de diepere lagen van jouw wezen spanningen opgeslagen liggen die doorvoeld en losgelaten willen worden.
 
Je wordt uitgenodigd om te vertragen om jezelf open te kunnen stellen voor de subtiele signalen van je lichaam
 
Het ontspannen of releasen van het hara gebied kan subtiel zijn, kan emotioneel zijn, kan energetisch zijn, kan fysiek zijn of kan een en al rust zijn.
 
Kom in contact met jouw centrum om te ervaren wat er in jouw diepte opgeslagen ligt.
 
De sessie duurt 2 a 3 uur

CUPPING
 
Tijdens deze diepgaande bindweefselbehandeling worden fysieke, emotionele en energetische lagen in jouw systeem aangeraakt en gereinigd.
 
Opgeslagen afvalstoffen, die zich manifesteren als blokkades of pijn, worden afgevoerd.
Hierdoor wordt ruimte gecreëerd voor zuurstofrijk bloed, wat zorgt voor een vloeiende doorstroming van energie op verschillende niveaus.
 
Na de behandeling zul je fysiek lichter voelen, mentaal evenwichtiger en energetisch rustiger. Er wordt als het ware een laagje van je afgepeld, waardoor er ruimte ontstaat in jouw hele systeem.
 
De cupping behandeling wordt op een holistische manier benaderd en ingezet, waardoor elke sessie uniek is.
 
Specifieke meridianen of orgaanzones die aandacht behoeven kunnen diepgaand en effectief behandeld worden, wat bijdraagt aan jouw algehele welzijn en balans.
 
Cupping kan worden ingezet in combinatie met massage voor 120/180min. Of als volledig cuppingmassage van 120min.

ENERGY HEALING

 

Energie in beweging brengen om balans te herstellen en vernieuwde energie te bevorderen.

 

Een zachte, helende sessie waarin we ons laten leiden door de signalen van jouw lichaam en energie, met het vertrouwen dat precies datgene ontstaat wat nodig is in het nu.

 

Richt je zintuigen naar binnen en volg je ademhaling om een staat van diepe ontspanning te bereiken. De subtiele aanrakingen leiden je aandacht naar drukpunten, het chakrasysteem en de energiebanen, waardoor de energiestroom in jouw lichaam wordt aangesproken en in beweging komt

 

Na afloop voel je je diep ontspannen, verbonden met jezelf en vervuld van vernieuwde energie.

 

Een ervaring van diepe verankering in het hier en nu.

 

Energy Healing is te boeken in een losse sessie 90min

Of in combinatie met massage 120/180min

PLANTMEDICINE JOURNEY

 

Een diepe innerlijke reis om te ontdekken wat er leeft in jouw onderbewuste.

 

Je loopt vast in je leven, je bent op zoek naar een diepere betekenis, je wilt patronen doorzien en doorbreken, je wilt een dieper begrip van jezelf en je leven krijgen..

 

..Of je bent gewoon nieuwsgierig wat dit plantmedicijn jou wilt laten zien.

 

Een reis met psilocybine biedt een mogelijkheid om deze innerlijke zoektocht aan te gaan. Psilocybine opent de deuren naar de diepten van je onderbewustzijn.

 

Het biedt een kans om verborgen emoties, overtuigingen en trauma's te verkennen en te helen of diepe inzichten over jouw leven te verkrijgen.

 

De inzichten tijdens deze reis kunnen je bewustzijn verruimen en het gevoel van verbondenheid met het universum ervaren. Een transformerende ervaring die bijdraagt aan persoonlijke groei, heling en spirituele ontwikkeling.

 

Plantmedicine Journey wordt gepland in afstemming, vergt toewijding en voorbereiding.

De dag zelf zal een uur of 8 duren.

bottom of page