top of page
Holistische massage Diede Bergen NH

about

Welkom, bij Diede.

Wie is Diede?

Een creatieve, vrije geest met een gevoelig hart. Multipassionate ben ik mezelf ook wel gaan noemen met mijn vele interesses, oneindige nieuwsgierigheid, groot enthousiasme en altijd in om weer iets nieuws te doen of te leren.
 
Dat is ook precies wat ik het leukste vind in dit leven, precies doen wat je wilt. Met eindeloze mogelijkheden binnen handbereik.

Handbereik. Grappig woord. Door het werken met mijn handen bereik ik dat in mijzelf waar ik rust vind. Een soort van eindeloze energie. Moeiteloosheid. En precies die energie kan ik inzetten en doorgeven met mijn handen tijdens een sessie. Met die handen maak ik contact met jou, waardoor jij een diepere laag in jezelf bereikt. 

Het lichaamsgericht bezig zijn is voor mij een pad van thuiskomen, in mijzelf. Steeds verder en dieper. Dat ik dat nu op mijn manier mag doorgeven is voor mij het mooiste en vervullendste wat ik ooit heb mogen doen.

Na de opleiding holistische massage waarin de Oosterse filosofie en geneeskunde centraal hebben gestaan ben ik mij verder gaan verdiepen in guasha en cupping. Beide oude Oosterse technieken gericht op het herstellen van de energiebalans in het lichaam.

Dit jaar verdiep ik mij nog verder in het lichaamsgerichte werk, het werken met de natuur en met plantmedicijnen. Dit alles mag samenvloeien tot een uniek aanbod van sessies in innerlijke reizen doormiddel van lichaamswerk en bewustwording.

Alles om jou in jouw kracht te laten bewegen.

Aho.

Holistische Massage, Ats 2022/2023

Guasha Therapie, Wellness Academie 2023

Cupping, Ats 2023

Psoas Release 1 & 2, Esoterra 2023/2024

Opleiding tot ceremonieel begeleider, Into Your Wilderness 2023/2024

 °Energy Healing 1 & 2

 °Cacao facilitator

 °Procesbegeleider Plantmedicijn 

Coaching, Nti 2024
 

bottom of page